Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|štvrtok, 9 mája, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (15.03.)

Hlásenie obecného rozhlasu (15.03.) 

(1) Oznamujeme občanom, že na úradnej tabuli na webovej stránke obce je zverejnený NÁVRH ZMIEN A DOPLNKOV č.1 územného plánu obce Borský Svätý Jur, ktorý je aj k nahliadnutiu na obecnom úrade v úradných hodinách. 


 

(2) LES – Brikety a pelety za najlepšie ceny v roku! Kúrte lacno a efektívne!  Slovenský výrobca drevených brikiet a peliet pre VÁS opäť pripravil tradičnú JARNÚ AKCIU LES  s najnižšími cenami brikiet a peliet. Ide o slovenské výrobky najvyššej kvality, ktoré sú dokonalou a šetrnou náhradou   mokrého dreva a špinavého uhliaCeny brikiet a peliet zistíte na  www.LESTRENCIN.sk alebo  na telefónnom čísle  0948 991 881POZOR – Objednané BRIKETY, PELETY alebo DREVO Vám dovezú AŽ DOMOV. 


(3) Pestovateľ z Galanty príde zajtra v sobotu od 7:00 hod. do našej obce predávať : konzumné zemiaky v 15 kg balení – cena 0,80 €/kg, sadbové zemiaky žlté aj červené , jablká v 5 kg balení, mletý mak, orechy, čalamádu, med, chren a iné. Predávať sa bude na mieste oproti pošte.


(4) Reštaurácia Dolina vás srdečne pozýva dnes od 17:00  hod. na kebab. V ponuke bude kebab v tortille , kebab tanier, kebab šalát. Možnosť zabaliť. Teší sa Dolina tím.   


(5) Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na priateľské futbalové zápasy našich mužstiev:

1. V sobotu dňa 16. 03. 2024 v čase o 10:00 h odohrajú naši mladší žiaci priateľský futbalový zápas na domácom ihrisku s mužstvom ŠK Závod. 2. V nedeľu dňa 17. 03. 2024 v čase o 15:00 h odohrá naše A-mužstvo priateľský futbalový zápas na domácom ihrisku s mužstvom OŠK Rohov. O futbalový zážitok a občerstvenie bude postarané.


(6) Obec Borský Svätý Jur vás srdečne pozýva na koncert Oľgy Baričičovej, ktorý sa uskutoční dňa 12.4.2024 o 18:00 v kultúrnom dome v Borskom Svätom Jure. Príďte si užiť príjemný piatkový večer s krásnymi ľudovými piesňami v podaní populárnej speváčky a jej moravských priateľov. Vstupné 6,- €. Predpredaj vstupeniek je možný na obecnom úrade v Borskom Svätom Jure.