Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (16.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (16.04.) 

Upozorňujeme občanov, že v zmysle zákona 79/2015 Z.z. o odpadoch, je každý povinný pri nakladaní s odpadom postupovať v zmysle tohoto zákona. Pre občanov obce je pri odpade väčšieho objemu k dispozícii zberný dvor, ktorý je otvorený každú stredu a sobotu. Napriek tomu neustále zaznamenávame nelegálny vývoz odpadu do prírody a lesov. Upozorňujeme všetkých, že vykonávame dokumentáciu súčasných aj novovznikajúcich čiernych skládok. Pri preukázaní nelegálneho vývozu odpadu môže samospráva nariadiť občanovi v zmysle zákona o odpadoch skládku zlikvidovať a vyrubiť pokutu. Prosíme všetkých občanov, aj návštevníkov obce, aby boli pri nakladaní s odpadmi zodpovední. Ďakujeme.


Reštaurácia Dolina Vás srdečne pozýva v piatok 17.4.2020 od 15:00 – 18:00 hodiny na cigánske pečienky za každé 3 pečienky 1 l kofole zdarma. Táto akcia platí aj na sobotu 18.4.2020 od 12:00 – 18:00 hod.. Pet fľašu si zoberte so sebou. Teší sa na Vás Dolina Tím.   


Obyvatelia, ktorí sledujú televízne vysielanie cez anténu, prelaďte si prosím svoje televízne prijímače, ak ste tak neurobili počas minulého roka 2019. Zmena frekvencie nastane v najbližších hodinách. Prelaďovanie môže trvať niekoľko hodín, preto ak Vám vypadne vysielanie cez anténu, stačí si preladiť televízne prijímače a programy sa Vám naladia naspäť. Ladenie je možné spustiť automaticky, nie manuálne. Viac informácií spolu s návodom na preladenie nájdete na webovej stránke www.cezantenu.sk alebo infolinka 0800 611 211.