Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (04.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (04.06.) 

Futbalový klub v spolupráci s DHZ, DFS Juránek, Atletickým klubom a Komisiou školstva, kultúry a športu pri obci srdečne pozývajú deti s rodičmi na futbalové ihrisko dňa 5.6.2021 o 15:00 hod. na oslavy MDD. Čaká na vás skákací hrad, súťaže, hry a ešte mnoho ďalších prekvapení, samozrejme, že nebude chýbať pena a skvelé občerstvenie. O 17:00 hod. vám bude vyhrávať cimbálová muzika Juránečka.


Hostinec u Pechy vás pozýva dnes na cigánske pečienky a v ostatné dni na grilované klobásy a hranolky.


Miestny spolok SČK organizuje v pondelok 7.6.2021 darovanie krvi v HTO v Skalici. Stretnutie darcov je o 7:00 hod. pri pošte.


Jún je mesiacom poľovníctva a ochrany prírody. Rodí sa nový život a tak, ako sme už mnohokrát spomínali, zver potrebuje v tomto období pokoj – rovnako ako ľudské mamičky so svojimi malými deťmi. Ten pokoj zvieracích mamičiek a mláďat však narúšajú ľudia , ktorí bez znalosti či pocitu empatie voči zveri vbehnú do lesa na hlučný piknik, bicykel, či vyvenčiť svojho domáceho miláčika. Preto prosíme, nezabúdajte, že zver tu žije spolu s nami – to ona je v prírode doma. Správajme sa tak ako na návšteve, nerobme hluk, nepúšťajme v lese či na lúke svojho psíka na voľno. Správajme sa k prírode s rešpektom.