Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (06.07.)

Hlásenie obecného rozhlasu (06.07.) 

Súkromný podnikateľ ponúka široký výber bytového textilu a iného textilu. Akcia 50% zľava, záclony všetky výšky – bežný meter, bavlnené návliečky, 3D, plachty 1-2 posteľ, kuchynské utierky, uteráky, osušky, záclony hotové, vyšívané, 3D, dámske šaty, kraťase, blúzky. Všetko za akciové ceny. Predáva sa na mieste oproti poštovému úradu a predajca sa zdrží do 12 hod..


Obec Moravský Svätý Ján v spolupráci so Svätojánskym pivovarom Vás srdečne pozýva na ďalší ročník obľúbenej súťaže v jazde na bicykloch v retro oblečení Túr. de Tu 2021. Výťažok z akcie bude použitý na nákup materiálnej pomoci pre tornádom zničenú Moravu. Stretneme sa už v sobotu 10. júla v priestoroch zdravotného strediska, kde bude od 9:00 hod. pripravené bohaté občerstvenie – cigánske pečienky – divinové aj kuracie, hotdogy, palacinky, široký výber piva a nealko nápojov. Na deti budú čakať rôzne atrakcie ako skákací hrad, trampolína, cukrová vata a pod. Súčasťou podujatia bude aj bohatý sprievodný program. Na počúvanie bude od 15:00 hod. hrať country skupina ZMRK. Samotný závod Túr. de Tu bude štartovať o 15:00 hod. spred zdravotného strediska. Súťažiť môžu všetci, ktorí prídu na bicykli s jedným prevodom, oblečení v dobovom kostýme, ostatní sa môžu pripojiť ako účastníci. Štartovné je 5,- Eur (zahŕňa cigánsku pečienku a veľké pivo, príp. kofolu).


Súkromná skalická pekáreň príde zajtra o 13:00 hod. do našej obce predávať  výborný domáci trdelník. Predávať sa bude na mieste oproti pošte.