Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (13.07.)

Hlásenie obecného rozhlasu (13.07.) 

Oznamujeme občanom, že momentálne prebieha v kultúrnom dome očkovanie proti COVID – 19. Aj občania, ktorí neboli prihlásení a majú záujem o očkovanie, môžu prísť do KD ihneď po vyhlásení.    


Farský úrad v Borskom Sv. Jure ponúka možnosť prihlásiť deti na denný tábor od 15. do 17. júla 2021. Deti tak môžu byť či už celé 3 dni , alebo len jeden deň od 8:00 do 17:00 hod. na čerstvom vzduchu pod dozorom p.farára a dozorom animátorov, s ktorými sa postará o stravu aj program. Cieľom tábora je pomôcť rodičom s deťmi počas prázdnin, dať im príležitosť byť na čerstvom vzduchu a v kolektíve. Tábor nie je len pre deti , ktoré chodia do kostola, ale pre všetky deti. Program: strava, pitný režim, športové hry a súťaže, skauting (les – život v prírode), kurz maľby na hodváb s akademickou maliarkou, výuka bojových umení s majstrami ( box / Wing chun), kurz varenia, trampolína, tanec s inštruktorkou, kurz recitovania s hercom a recitátorom Jozefom Šimonovičom. Cena na deň na 1 dieťa je 10 €. Prihlásiť ich môžete do stredy 15. júla telefonicky na farskej mobilnej linke. 


Súkromný pestovateľ z Galanty p. Lancz príde zajtra ráno o 7:00 hod. predávať uhorky na zaváranie, 10 kg balenie , cena za 1 kg 1,80 €. Predávať sa bude na mieste oproti pošte.


Oznamujeme občanom, že dňa 17.07.2021 sa bude konať 10. ročník bežeckých pretekov BEH Jurským parkom. Prezentácia bude od 15:00 hod. v priestoroch Hasičskej zbrojnice. Začiatok pretekov detských kategórií je o 16:00 hod.. Hlavný pretek je o 18:00 hod.. Najlepší traja bežci v jednotlivých kategóriách budú odmenení vecnými cenami. O občerstvenie je postarané.