Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (23.08.)

Hlásenie obecného rozhlasu (23.08.) 

Oznamujeme občanom, že dnes sa uskutoční zasadnutie Obecného zastupiteľstva o 18:00 hod. v kultúrnom dome.


Vyhlásenie Občianskeho združenia Zdravé zelené Záhorie: 

Dobrý deň Vážení spoluobčania, mnohí z Vás si určite pamätáte , že občianske združenie Zdravé zelené Záhorie vzniklo v r.1999 z dôvodu zorganizovania úspešnej petície proti ukladaniu odpadu a rakovinotvorných látok do objektu tehelne na okraji našej obce. A teraz po 22 rokoch musíme znovu dôrazne vyjadriť za seba nesúhlasné stanovisko s realizáciou takéhoto podnikateľského zámeru, ktorý môže ohroziť našu pitnú vodu , zem a vzduch v našej obci a okolitých obciach. Týmto Vás informujeme, že máte možnosť vyjadriť sa na zasadnutí  obecného zastupiteľstva tento pondelok 23.8.2021 o 18:00 hod. Využite svoju príležitosť na záchranu Vášho bezprostredného životného priestoru , v ktorom žijete. Za podporu ďakuje občianske združenie Zdravé zelené Záhorie.       


Žiadame rodičov, aby upozornili svoje deti, že pódium pri KD bude slúžiť na sobotňajšie vystúpenia folklórnych súborov a neslúži na hry detí, jazdu na bicykloch a združovania sa na ňom. Nie je to bezpečné a tieto aktivity pódium poškodzujú. Ďakujeme DFS Juránek. 


DFS Juránek Vás srdečne pozýva na Krojové slávnosti, ktoré sa uskutočnia v sobotu 28.8. na priestranstve pred KD. Slávnosti zahájime o 12:00 krojovaným sprievodom obcou, na ktorý pozývame všetkých krojovaných, pridajte sa k nám. O 13:00 h začne bohatý program, na ktorom sa zúčastní viac ako 200 detských účinkujúcich folkloristov. Aj tento rok náš program obohatí hosť z Bratislavy FS Dopravár. Súčasťou slávností budú kreatívne dielne, predajné stánky cechu starodávnych remesiel a nebude núdza ani o bohaté občerstvenie. Záverom programu bude 2. ročník súťaže v jedení Jurských nôh. Po programe nasleduje voľné posedenie pri cimbálkach. Tešíme sa na vás.  Prosíme o dodržiavanie všetkých bezpečnostných opatrení.