Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (26.08.)

Hlásenie obecného rozhlasu (26.08.) 

Dychová hudba  Májovanka  Vás srdečne pozýva na 19. ročník Medzinárodného festivalu dychových hudieb „Z oboch brehú Moravy“, ktorý sa  uskutoční v SOBOTU  28. augusta 2021 o 14°°hodine v Amfiteátri Holíč. V úvode sa   tradične predstaví domáca   MÁJOVANKA, ďalej dychová hudba Žadovjáci  (CZ), Vištučanka (SK) a na záver dychová hudba Stříbrňanka (CZ). Program moderuje a svojím humorom návštevníkov pobaví vynikajúci Ľudomil KUBA . Vstupné je 6,- € 


Pekáreň Sekule-Kubina spol. s r.o. príjme do pracovného pomeru vodiča na rozvoz pekárenských výrobkov v nočných hodinách. Bližšie informácie na tel. č. 0905/644718 alebo osobne vo firme. 


Hydinárska farma príde zajtra od 11:15 – 11:30 hod. predávať  15 týž. mládky v rôznych farbách 5,60/ks , 26 týž. nosnice v plnej znáške cena 4,50 / ks. Predávať sa bude na mieste oproti pošte.  


Žiadame rodičov, aby upozornili svoje deti, že pódium pri KD bude slúžiť na sobotňajšie vystúpenia folklórnych súborov a neslúži na hry detí, jazdu na bicykloch a združovania sa na ňom. Nie je to bezpečné a tieto aktivity pódium poškodzujú. Ďakujeme DFS Juránek. 


DFS Juránek Vás srdečne pozýva na Krojové slávnosti, ktoré sa uskutočnia v sobotu 28.8. na priestranstve pred KD. Slávnosti zahájime o 12:00 krojovaným sprievodom obcou, na ktorý pozývame všetkých krojovaných, pridajte sa k nám. O 13:00 h začne bohatý program, na ktorom sa zúčastní viac ako 200 detských účinkujúcich folkloristov. Aj tento rok náš program obohatí hosť z Bratislavy FS Dopravár. Súčasťou slávností budú kreatívne dielne, predajné stánky cechu starodávnych remesiel a nebude núdza ani o bohaté občerstvenie. Záverom programu bude 2. ročník súťaže v jedení Jurských nôh. Po programe nasleduje voľné posedenie pri cimbálkach. Tešíme sa na vás.  Prosíme o dodržiavanie všetkých bezpečnostných opatrení.