Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (03.09.)

Hlásenie obecného rozhlasu (03.09.) 

DFS Juran v spolupráci s DFS Juránek vás srdečne pozýva na krojovú zábavu,  ktorá sa bude konať v sobotu 4.9. od 20:00 v KD. Do tanca a na počúvanie bude hrať Ľudová hudba Fidlikanti so sólistami SĽUKu.  Nebude chýbať chutné občerstvenie, bohatá tombola a samozrejme skvelá zábava. Tešíme sa na Vás. 


Futbalový klub Borský Svätý Jur pozýva všetkých priaznivcov futbalu na majstrovský futbalový zápas nášho mužstva:  1, V sobotu 4.9. o 16:00h odohrá naše A mužstvo majstrovský futbalový zápas na futbalovom ihrisku mužstva  TJ Kopčany. Prípravka nehrá má voľno. Prajeme Vám príjemný futbalový zážitok.


Reštaurácia v Sekulskom remeselnom dvore Vás pozýva na hodový víkend, ktorý sa uskutoční v dňoch 03.-06. septembra. V piatok a v pondelok sme pre Vás otvorení od 16.00 hod., v sobotu a v nedeľu už od 14.00 hod. V sobotu sme pre Vás pripravili živú hudbu a v nedeľu prispeje k dobrej nálade spevácky súbor ,,Kútnica“ z Kútov a cimbalová muzika ,,Juránečka“. Počas všetkých štyroch dní budeme mať v ponuke hodové menu, a to kačacie stehná pečené v keramickej peci, lokše, červenú kapustu a k tomu dobrý burčák. Príďte si k nám oddýchnuť a zabaviť sa. V prípade záujmu prosíme o rezerváciu na tel. čísle 0905 831 648. Tešíme sa na Vás.