Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (14.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (14.04.) 

(1) Oznamujeme občanom, že v obci bola nájdená ŠPZ s číslom SE 418CP, majiteľ sa môže prihlásiť na tel. čísle 0917 125 973. 


(2) Základná škola s materskou školou v Borskom Svätom Jure oznamuje, že žiaci 2. stupňa základnej školy sa zapojili do projektu SPP, ktorého cieľom bolo obnoviť tradície starých remesiel. Výsledkom práce šikovných rúk žiakov sú balíčky, ktoré našim dôchodcom v najbližších dňoch odovzdajú samotní žiaci s prianím krásnych veľkonočných sviatkov. Veríme, že Vám balíček urobí radosť a spríjemní Vám prichádzajúce veľkonočné sviatky. 


(3)  Doktor Miča oznamuje občanom, že dňa 15.4.2022 sa budú v našej obci očkovať psy a mačky proti besnote, ošípané proti červienke a králiky proti moru a myxomatóze. Očkovanie bude prebiehať od 8:00 hod. a to po domoch vo vonkajších priestoroch. Cena vakcinácie proti besnote a červienke za jedno zviera je 13 €, králičieho moru a myxomatózou 1 € za kus. Žiadame občanov, aby si pripravili očkovacie preukazy. Ďalej oznamujeme občanom, že môžete navštíviť našu predajňu záhradkárskych, chovateľských, rybárskych, poľovníckych potrieb, poľovníckych odevov, streliva, pracovných odevov a ochranných pomôcok, bazénovej chémie a techniky, predaj sadbových zemiakov, semien za akciové ceny. Nájdete nás na ulici Novoveská 922 vo dvore veterinárnej ambulancie v Šaštíne. Otvorené je denne cez pracovné dni od 8:00 – 18:00 h. a v sobotu od 8:00 – 12:00 hod. Tešíme sa na Vašu návštevu. 


(4) M-Servis plus ponúka drobné opravy v domácnosti. Volajte na tel. č. 0918 967 603. Vyskytla sa Vám závada v domácnosti? Máte vyhorenú zásuvku? Nemôžete rozsvietiť lampu, lebo vypínač prestal fungovať? Preteká Vám splachovač WC? V kúpelni kvapká batéria? Chcete navŕtať a namontovať poličky na stenu? Neviete si rady s kúpeným neposkladaným nábytkom? Máte pokazenú kľučku na dverách? Privezú Vám spotrebič, umývačku, práčku a máte dilemu, kto Vám to pripojí? Potrebujete pomoc v okrasnej záhrade?  Ak máte takýto alebo nejaký podobný problém, neváhate nám zavolať, sme tu pre Vás. Zavolajte nám na číslo 0918 967 603. M-Servis plus drobné opravy.