Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (07.06.)

Hlásenie obecného rozhlasu (07.06.) 

(1) Mäsozávod Gajary ponúka čerstvé hovädzie, bravčové mäso a mäsové výrobky v akciových cenách vo štvrtok od 12:15 hod., predávať sa bude oproti kultúrnemu domu. V ponuke budú mať za akciové ceny : Šunková saláma 4,88 €/kg , hov.gulasove. 7,50 €/kg, bravčové stehno  4,44 €/kg. 


(2) TOP-FARM Topoľnica oznamuje, že bude dňa  8.6.2023  o 11:00  hod. predávať: vykŕmené kačice s pečienkou a drobkami, kačacie diely, droby – podľa dennej nakládky, domáce kurence a kuracie diely – podľa dennej nakládky, sliepky a kohúty, morčacie prsia, stehná, krídla, domáce vajíčka, Paštéty TOP-Farm: Foie gras s tokajským vínom, Kačacia paštéta s brusnicami , Kuracia paštéta s pečeňou, Kačacia paštéta foie gras, Bravčová pečeňová paštéta, !! AKCIA !! KURACIE SRDIEČKA mrazené za 2,30 €/kg, KURACIE PRSIA SUPREME mrazené za 6,55 €/kg, KURACIE KRKY mrazené za 1,90€/kg, MORČACIE STEHNÁ  HORNÉ mrazené za 6,20 €/kg, MORČACIE STEHNÁ DOLNÉ mrazené za 2,20 €/kg, MORČACIA PEČEŇ mrazená za  2,75 €/kg, MORČACIE ŽALÚDKY mrazené za 6,75€/kg, MORČACIE STEHNÁ CELÉ mrazené za 5,60€/kg, objednávky : 0905/ 888 535 (dovoz do obce) Predajca sa v obci zdrží približne 20 minút, 


(3) Firma GFW Group hľadá krajcirky na výrobu pánskych a dámskych košieľ , v prípade záujmu nás môžte kontaktovať mailom nclwtz@icloud.com , alebo tel čísle 0914/142138. 


(4) Občianske združenie Hliník BSJ pozýva svojich členov na brigádu, ktorá sa uskutoční v .sobotu  10.6. o 8:00. v Hliníku. 



(5) Všetkých milovníkov cyklistiky, histórie a dobrej zábavy srdečne pozývame za ďalší ročník tradičnej cyklojazdy v retro oblečení Túr.De?TU! , ktorý sa bude konať už túto sobotu 10. júna v Moravskom Svätom Jáne. Od 10:00 bude pre všetkých pripravené občerstvenie a celú akciu od jej úvodu bude spríjemňovať populárna hudobná skupina KANTORI. Prezentácia účastníkov sa začína o 11:00 a potrvá až do 13:30. Každý, kto sa chce zapojiť do cyklojazdy, musí spĺňať dve podmienky – musí byť oblečený do retro oblečenia a jeho bicykel nesmie mať žiadne prevody. Štartovné pre dospelých je 10 € a pre deti 5 €. V cene štartovného je zahrnutá cigánska pečienka, nápoj a lístok do tomboly. Ak nie ste fanúšik retro štýlu, ale chcete sa zúčastniť jazdy, ste samozrejme srdečne vítaní. Štart cyklojazdy je naplánovaný na 14:00. Účastníci sa vydajú na trasu z Moravského Svätého Jána od zdravotného strediska smerom na Sekule, potom na Borský Svätý Jur, Tomky, Húšky a Trajlínky, odkiaľ sa vrátia späť do Moravského Svätého Jána. Upozorňujeme, že na rozdiel od predchádzajúcich rokov nebude jazda tohto roku súťažná. Po príchode do cieľa, okolo 16:00, sa uskutoční vyhodnotenie a všetci malí cyklisti budú odmenení. No to nie je všetko. Účastníci sa môžu tešiť na tombolu, v ktorej môžu vyhrať lákavé ceny, ako sú bicykle, hoverboard či víkendový pobyt pre dve osoby.