Najviac informácií o Borskom Svätom Jure!|piatok, 26 apríla, 2024
Práve ste tu: Home » Hlásenie rozhlasu » Hlásenie obecného rozhlasu (28.04.)

Hlásenie obecného rozhlasu (28.04.) 

  • Poľnohospodárske družstvo Belá – Dulice, hospodársky dvor Borský Svätý Jur, oznamuje občanom, včelárom, že v dňoch 29.04. alebo 30.04.2016 (piatok alebo sobota) v závislosti od počasia, vo večerných a nočných hodinách, bude vykonávať postrek repky ozimnej proti šešuľovým škodcom, na parcelách v katastri obcí Kuklov a Borský Svätý Jur. Žiadajú všetkých včelárov, aby si zabezpečili včelstvá.

  • Záhorácky retro klub Dojč Vás srdečne pozýva na prvomájovú veselicu, ktorá sa uskutoční 30.apríla 2016 (sobota) so začiatkom o 20:00 hod. v KD obce Dojč. Do tanca hrajú hudobné skupiny L.B. – rock a Eldorádo. Dňa 1.mája 2016 (nedeľa) Vás 1. Záhorácky retro klub Dojč pozýva na 6. ročník retro osláv 1.mája, ktoré sa uskutočnia v obci Dojč pri kostole so začiatkom 13:00 hod. Zraz účastníkov manifestačného sprievodu bude od 10:30 hod. pri klampiarskych potrebách firmy Emtei v Dojči. Všetci ste vítaní retro oblečení a tiež so staršou technikou – autá, traktory, motorky, vojenská technika. Po sprievode Vás čaká kultúrny program – do tanca hrá dychová hudba Šohajé, vystúpia mažoretky a možno budú i ďalšie prekvapenia. Príďte sa pobaviť a zaspomínať, čaká Vás chutné občerstvenie a dobrá nálada. 


  • Obec Kuklov a Poľovná spoločnosť Kuklov Vás pozývajú na obecnú májovú slávnosť, ktorá bude v sobotu, 30.04.2016, o 15:00 hod. v obci Kuklov.O program sa postará hudobná skupina RUBÍN zo Šaštína a na tanečnej zábave bude hrať skupina BLACK & WHITE z Holíča. Tradične bude zabezpečené občerstvenie.